Budist Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Budist Forum

Budizm ile ilgili bilgi ve tartışmaların bulunduğu forum.

AnasayfaTakvimLatest imagesSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

En Son Okudugunuz Kitap

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

En Son Okudugunuz Kitap Empty
MesajKonu: En Son Okudugunuz Kitap   En Son Okudugunuz Kitap EmptyC.tesi Şub. 24, 2024 9:27 pm

Bu konu altindan en sn okudugunuz kitabi ve o kitap ile ilgili dusuncelerimizi kisaca yazalim. Belki bu sayede baska insanlarin da hosuna gidecek kitaplar okumasina katki saglamis oluruz.

Benim en son okudugum kitap Abe Kobonun Kanguru Defteri kitabiydi.

Kitabi anlamasi biraz zor olabilir. Cunku hikayede gerceklik ile ruya birbirine gecmis durumda. Tag isminde bir Japon Korku filmi izlemistim. Korkunc degildi ama cok hosuma gitmisti. Cunku durmadan ana karakter farkli bir ortamda farkli bir karakter olarak kendini buluyordu. Bu dongunun bir benzeri Kobo Abenin Kanguru Defrerinde de var. Ayrica ana karakterin bacaklarinda turp filizleri cikmasi da benim ilgimi cekmisti. Ama herkesin hosuna gidecek bir kitap oldugunu dusunmuyorum.
https://budist.yetkinforum.com
Admin
Admin
Admin

En Son Okudugunuz Kitap Empty
MesajKonu: Geri: En Son Okudugunuz Kitap   En Son Okudugunuz Kitap EmptySalı Şub. 27, 2024 12:57 pm

Bu gun Zen Budizm D.T. Suzukiden Secme yazilar isimli kitabi indirip okumaya basladim. Gerci bu kitabi okumustum galiba veya yarim birakmistim. Trenle seyahat ederken okuyacak bir sey ariyordum. Bu kitap baya iyi olacak bana.

Bu arada sadece ben mi sikinti cekiyorum acaba dogru duzgun Turkce ekitap indirilecek site neredeyse yok.

Ayrica yazmayi unutmusum, yukarida yazdigim Kanguru Defterini de ikinci defa okumustum. Iki defa okudugum kitap cok azdir benim. Her kitap bu serefe erisemez.
https://budist.yetkinforum.com

En Son Okudugunuz Kitap
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» En Son Okudugunuz Manga
» Her Gün Budizm Hakkında Kitap Okuma Etkinliği
» Budizm Nedir ? Budistler Neye İnanır ? ( Sesli Kitap ) [Denizin Ötesindeki Sesler]